Transformers 5 cast mogelijk bekendgemaakt

  Transformers 5 zal op 22 juni 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Echter is er nog weinig informatie over het nieuwe Transformers deel vrijgegeven. Nu heeft Mashable de mogelijke Transformers 5 cast bekendgemaakt.

  Er gaan al enkele tijd veel geruchten rond over de nieuwe Transformers film. En ook geruchten over de Transformers 5 cast, zo zal Liam Carrigan de rol Koning Arthur gaan spelen. Voor Transformers natuurlijk een safepass, want het feit dat Carrigan deze rol goed zou kunnen vertegenwoordigen heeft hij al laten zien in Once Upon a Time. Hierin heeft hij namelijk ook de rol van Koning Arthur.

  De Autobots blijken een verbinding te hebben met de welbekende legende en dan met name het magische wapen Excalibur. Op posters van de film is dan ook te zien hoe Optimus Prime een zwaard vast heeft. De officiële naam van de film Transformers: The Last Knight past ook goed bij het plaatje.

  Transformers 5 cast ook met Merlin

  Santiago Cabrera, onder andere bekend van de tv-serie The Three Musketeers, zou mogelijk de rol van Merlin te pakken hebben. Net als Liam Garrigan is Cabrera al klein beetje vertrouwd op het gebied van Koning Arthur. Met zijn rol als Lancelot in de tv-serie Merlin is hij aardig op de hoogte van de band tussen de tovenaar en de koning.

  Of deze geruchten waar zijn is nog even af te wachten. De acteur voor Cade Yeager is in ieder geval al bekend, want dat blijft gewoon Mark Wahlberg.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.