Toy Story 4 sneak peak laat reddingsmissie van Bo Peep en Woody zien

  In een video sneak peak van Toy Story 4 te zien, waarin we de slimme actie en behendige manier van het bewegen van de speelgoedfiguren zien. Het lijkt erop dat Bo Peep en Woody aan het werk gaan met een reddingsmissie, er ligt namelijk een speelgoedfiguur in de goot aan de overkant van de straat.

  In de laatste trailer van Toy Story 4 kregen kijkers meer te zien van Bo Peep, een personage dat al meer dan twintig jaar niet meer is verschenen in de Toy Story franchise. Woody’s liefdes interesse kwam namelijk niet voor in Toy Story 3 en fans zijn enthousiast over haar terugkomst en de nieuwe houding die Bo Peep heeft aangenomen. Het personage is namelijk een stuk zelfverzekerder en onafhankelijker geworden in haar tijd zonder Woody en zijn vrienden.

  Toy Story 4 sneak peak met Annie Potts

  Annie Potts, de stemactrice van Bo Peep, vertelt in het interview met GMA meer over het personage, de film en hoe zij tot de beslissing kwam om mee te werken aan de film. De actrice is ook bekend van Young Sheldon, een prequel op The Big Bang Theory, waarin ze de oma van Sheldon speelt.

  In de eerste twee films leek Bo Peep een stuk braver dan in de trailers van Toy Story 4. Het personage kwam maar kort voor in de tweede film en helemaal niet in een derde film, maar dit was niet zonder reden. In een boek over Toy Story 3, The Art of Toy Story 3, wordt uitgelegd dat Bo Peep eigenlijk geen speelgoed is maar een porseleinen lamp van Andy’s zusje Molly.

  De verdwijning van Bo Peep uitgelegd

  Het feit dat Bo Peep van porselein is gemaakt zou onlogisch zijn voor het verhaal en de ruige avonturen waar Woody en Buzz doorheen gaan, aangezien ze dan waarschijnlijk stuk zou gaan. De reden van haar verdwijning in de derde film en haar verschijning in Toy Story 4 zal waarschijnlijk duidelijk worden als de film uitkomt in juni.

  Ondanks het feit dat Bo Peep een nieuwe look heeft gekregen, lijkt het erop dat het personage haar porseleinen uiterlijk heeft behouden. In de trailers ziet ze er wel minder bleek uit dan in Toy Story 1 en Toy Story 2. Ook heeft ze een vernieuwing gehad in haar garderobe, aangezien ze naar haar roze jurk ook een moderne blauwe jumpsuit met een cape.

  Toy Story 4 draait vanaf 26 juni in de bioscopen, waarin de vragen over Bo Peep en de sneak peak worden beantwoord. Benieuwd naar wat er nog meer uitkomt dit jaar? Wij hebben een lijst gemaakt met de beste animatiefilms om naar uit te kijken in 2019.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.