Toy Story 4 release in aantocht voor 2017

  Toy Story 4 release is op de filmagenda gezet van Disney door Bob Iger tijdens een kwartaalbespreking voor Wall Street analisten. Om precies te zijn, wordt Toy Story 4 op 16 juni 2017 in de bioscopen verwacht met de terugkeer van Tom Hanks en Tim Allen als Woody en Buzz Lightyear.

  Tijdens de kwartaalbespreking gaf Iger slechts een aantal details vrij over Toy Story 4 release, maar één belangrijk detail is de terugkeer van John Lasseter als regisseur. Hij was eerder de regisseur voor de eerste Toy Story film en later ook voor Cars, Cars 2 en een derde Cars film die nog moet uitkomen.

  Voor de Toy Story 4 release wordt Lasseter bijgestaan door Andrew Stanton, Pete Docter en Lee Unkrich, die alledrie hebben meegewerkt aan alle Toy Story films tot nu toe. Unkrich was zelfs mede-regisseur voor Finding Nemo, Monsters Inc. en Toy Story 2 en regisseur voor Toy Story 3.

  Na de bekendmaking van Toy Story 4 door Iger heeft Disney nog een extra aankonding gemaakt. Zo zijn Rashida Jones en Will McCormack bij het project betrokken als schrijvers. Jones en McCormack zijn met name bekend als acteurs, maar hebben samen ook de film Celeste & Jesse Forever geschreven. Verder is Pixar veteraan Galyn Susman aangesteld als producent voor de nieuwe animatiefilm.

  Toy Story 4 release gaat de eerdere films overtreffen

  Toy Story opent een heel nieuw hoofdstuk in de levens van Woody, Buzz Lightyear en de Toy Story groep. Regisseur Lassert zegt dat zij geen nieuwe film zouden maken als het niet de eerdere films kan overtreffen. Nou was er eerst ook niet sprake van een nieuwe film, omdat Toy Story 3 een goed einde gaf aan het verhaal van Woody en Buzz met Andy. Toen Lasseter, Andrew, Pete en Lee met een nieuw idee kwamen, werden zij zo enthouisiast dat een Toy Story 4 uiteindelijk toch ondenkbaar zou zijn.

  Door een uitstel van The Good Dinosaur is er dit jaar geen Pixar film in de bioscoop te zien. Volgend jaar mogen wij zowel The Good Dinosaur als Inside Out van Pixar in de bioscoop verwachten. De eerste film van Walt Disney Animation Studios is Big Hero 6 en die wordt uitgegeven op 11 februari 2015 in Nederland en België.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.