Tour de France 2016 game en Pro Cycling manager 2016 te koop

  De wereldberoemde Ronde van Frankrijk gaat op 2 juli weer van start. De 103e editie begint in het noorden van Frankrijk en zal uiteraard eindigen in Parijs. Alle fietsliefhebbers kunnen alvast een voorproefje nemen en aan de slag gaan met de Pro Cycling manager en Tour de France 2016 game.

  De jaarlijks terugkerende games verschijnen ieder jaar een paar weken voor aanvang van het grote fiets evenement. Zo ook dit jaar. Vanaf heden zijn de games namelijk beschikbaar. De Tour de France 2016 game is te koop voor de PlayStation 4 en Xbox One, terwijl Pro Cycling Manager 2016 te koop is voor alle fans met een PC.

  Tour de France 2016 game

  In Tour de France 2016 stap je zelf op de fiets en leid jij één van je favoriete renners naar de winst en de gele trui. Fiets als de Nederlandse trots Robert Gesink of als oermens Bram Tankink. Het maakt niet wie je kiest, jij bepaalt de tactiek, dus wanneer je aanvaalt, verdedigt, of temporiseert. Je doet dit in de singleplayer of tegen en met je vrienden in de multiplayer modus.

  De hele koers van de komende Tour zit in de game, dus je fietst langs de Mont Ventoux en rijdt de finale met een glaasje champagne op de Champs Elysees. Met de nieuwe Tour de France 2016 game zijn er ook wat aanpassingen gedaan aan oude bekende game modes. Zo kent de 'Challenge' modus, waarin je jouw technieken test, nu ook een co-op versie. Je hoeft niet alleen maar op de fiets te zitten, want met de sterk veranderde 'Pro Team' modus stel jij je eigen team samen en bepaal jij de koers die gereden wordt.

  Pro Cycling Manager 2016

  Daarmee komen we automatisch bij Pro Cycling Manager 2016, want daarin neem jij helemaal het heft in eigen hand. Zoals de titel al zegt, ben jij de manager van één van de deelnemende teams. Jij loodst jouw team naar overwinningen in de Tour, de Vuelta en nog 200 andere wedstrijden. Jij bepaalt hoe je team eruit ziet, wat de tactiek is, welk management je aanstelt, kortom jij bepaalt alles.

  Ook Pro Cycling Manager 2016 kent een nieuwe game mode, namelijk 'Pro Cyclist'. Zie het als een soort Be a Pro waarin jij als jonkie op de fiets stapt met de illusie de nieuwe Lance Armstrong te worden. Train jezelf naar de top terwijl je met allerlei randzaken zoals trainingen, medespelers en een manager omgaat. Door de vernieuwde graphics, nieuwe omgevingen, vernieuwde interface en hoogwaardige AI is de Pro Cycling Manager 2016 realistischer dan ooit.

  Tour de France 2016

  Verkijgbaar vanaf 16 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.