Total War Warhammer 2 release onthuld tijdens EGX Rezzed

  Een Total War Warhammer 2 release is onthuld tijdens de EGX Rezzed, een game-evenement in Londen. Ontwikkelaar Creative Assembly beloofde een releasedatum in 2017. De exacte dag is nog niet bekendgemaakt.

  Naast de bekendmaking van de Total War Warhammer 2 release bracht de ontwikkelaar ook een gloednieuwe trailer uit. Fans hoeven alleen niet te rekenen op gameplaybeelden. De trailer bestaat 'slechts' uit CGI.

  Ondanks dat het een CGI trailer betreft, kan daar toch wat informatie uit worden gehaald. Zo zien we vier rassen die waarschijnlijk tijdens de Total War Warhammer 2 release speelbaar zijn. De rassen zijn de High Elves, Dark Elves, Lizardmen en de Skaven.

  Informatie over Total War Warhammer 2 release

  Naast het bovenstaande werd tijdens het evenement ook de mogelijkheid besproken over een megacampaign, Dat wil zeggen, de facties van de eerste Total War Warhammer en het aangekondigde nieuwe deel gecombineerd op de campaginmap. Uiteraard ontwikkelt Creative Assembly ook een campaign voor alleen het tweede deel.

  Om de megacampaign te spelen moet je, uiteraard, het eerste deel van de serie in bezit hebben. Daarbij komt elke DLC die je gekocht hebt of gratis hebt verkregen zal geïmplementeerd worden in de megacampaign. De naam megacampaign staat overigens nog niet vast.

  Total War Warhammer kwam op 24 mei 2016 uit voor de PC. De game werd in onze review geroemd om de verschillende rassen en het design. De trailer voor de Warhammer 2 is te vinden boven dit artikel.

  Total War Warhammer 2

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.