Total War Warhammer 2 DLC release bekend

  Creative Assembly heeft een Total War Warhammer 2 DLC release bekendgemaakt. Rise of the Tomb Kings komt 23 januari volgend jaar uit voor de prijs van 17,49 euro en voegt een nieuwe factie toe, die in bovenstaande trailer is te bekijken.

  De Tomb Kings zijn ontwaakt en mengen zich in de oorlog. Spelers kunnen de nieuwe content gebruiken voor de campaigns Eye of the Vortex en Mortal Empires. Laatstgenoemde is een nieuwe gratis campaign voor degenen die beide Warhammer-delen bezitten. De Tomb Kings hebben als doel om negen magische boeken van Nagash te vinden, die voor extra bonussen zorgen.

  Total War Warhammer 2 DLC breidt bestaande campagnes uit

  Met Rise of the Tomb Kings komt er dus geen nieuw verhaal bij, maar worden eerdere campaigns uitgebreider. Er zijn vier nieuwe Legendary Lords om uit te kiezen: Settra the Imperishable, High Queen Khalida, Grand Hierophant Khatep en Arkhan the Black. Ook komen er rasspecifieke gameplay mechanics bij, nieuwe victory objects en units met skeletten, Tomb schorpioenen, Necrosphinx en de gigantische Hierotitan.

  Total War Warhammer 2 is september dit jaar uitgekomen voor PC en vormt het tweede deel van wat uiteindelijk een trilogie moet worden. De gigantische game wist veel dingen goed te doen en heel wat uren vermaak te zorgen, zoals je in onze Total War Warhammer 2 review kunt lezen. Rise of the Tomb Kings breidt dit alleen maar verder uit.

  Total War Warhammer 2

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.