Total War Saga Thrones of Britannia release aangekondigd

  Waar we de afgelopen twee jaar de fantasiewereld in konden duiken met Total War, krijgen we nu weer een historische game. Creative Assembly heeft namelijk een Total War Saga Thrones of Britannia release aangekondigd voor 2018.

  Total War Saga Thrones of Britannia brengt ons terug naar het Groot-Britannië van 878. De vikingen hebben inmiddels voet aan land gezet en willen de Britse troon veroveren. Zij het niet dat er vele koninkrijken te vinden zijn die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: alleenheerser worden. Aan jou om dit te verwezenlijken.

  In de nieuwe Total War kun je met tien nieuwe facties aan de slag. De vikingen en de Angelsaksen, met Alfred de Grote als leider, zijn de bekendste, maar er zijn ook tal van kleine Schotse groeperingen speelbaar met wie je een gooi kunt doen naar de Britse troon. Je hebt hier een flink aantal jaar de tijd voor, want de tijdsperiode loopt van 878 tot ongeveer 1066.

  Total War Saga Thrones of Britannia release luidt nieuw tijdperk in

  Met Total War Saga Thrones of Britannia gooit Creative Assembly het over een iets andere boeg dan normaal. Het Saga gedeelte in de titel van de game slaat namelijk op het feit dat het een spin-off is, waar de ontwikkelaar er meer van wil maken.

  In de Saga games worden dan geen totaal nieuwe tijdperken aangedaan, maar wordt er dieper ingezoomd op kortere periodes binnen een tijdperk. Het bedrijf haalt daar de Fall of the Samurai DLC van Total War Shogun bij aan als voorbeeld.

  Total War Saga Thrones of Britannia komt in 2018 uit, maar wanneer in 2018 is nog niet bekend.

  Total War Saga: Thrones of Britannia

  Verkijgbaar vanaf 3 may 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.