Toont The Division 2 teaser de nieuwe Assassin's Creed Vikings voor 2020?

  Sinds de eerste Assassin's Creed game is uitgekomen in 2007 is er over het algemeen minimaal één Assassin's Creed gerelateerde game per jaar uitgebracht. Nu is Ubisoft, volgens nieuwswebsite Kotaku, bezig met de nieuwste Assassin's Creed waarin schijnbaar vikings voor zullen komen. De game moet volgend jaar verschijnen.

  Naast het gerucht van de vikingen zijn er nog twee geruchten in de wereld geblazen, waaronder de naam van de nieuwe Assassin's Creed en het jaartal waarin de game uit zou moeten komen. Deze geruchten komen voornamelijk van de bronnen van Kotaku, maar Ubisoft heeft zelf ook een kleine teaser gegeven in The Division 2.

  Wanneer komt de nieuwe Assassin's Creed met vikings uit?

  Volgens Kotaku zal de nieuwste Assassin's Creed uitkomen in 2020. Dit zou een bijzondere verschijning zijn, aangezien Ubisoft meestal elk jaar een nieuwe Assassin's Creed game uitbrengt. Op deze manier heeft het bedrijf wel meer tijd om een goede game neer te zetten, zodat we de gewenste kwaliteit van Assassin's Creed zeker terug kunnen zien.

  Momenteel lijkt Ubisoft niet bezig te zijn met andere Assassin's Creed games, aangezien Assassin's Creed 3 Remastered al is uitgekomen op 29 maart 2019 en er verder nog geen uitspraken zijn gedaan over andere Assassin's Creed projecten. Ubisoft heeft verder ook nog niet gereageerd op de geruchten die rondgaan over de nieuwe Assassin's Creed game.

  Wat weten we over de nieuwe Assassin's Creed game?

  Momenteel valt er nog niets met zekerheid te zeggen over de nieuwe Assassin's Creed game, maar er gaan al meerdere geruchten rond over bijvoorbeeld vikings, de titel van de game en het jaar van de release. Daarnaast is er in The Division 2 nog een zeer subtiele tease gegeven, namelijk een poster waarin je een man kunt vinden die zich kleed in de bekende kleuren van Assassin's Creed, namelijk rood en wit.

  The Division 2 Assassins Creed tease

  De man die te zien is op de poster houdt een Apple of Eden vast, maar je zal als speler wel eerst goed moeten kijken voordat je je kunt realiseren dat dit de Apple of Eden is. Wel is het bijna onmogelijk om de poster niet te zien, aangezien er wel een flink aantal van deze posters te vinden zijn in de The Division 2.

  De titel van de nieuwe Assassin's Creed game gaat volgens Kotaku schuil onder de codenaam Kingdom en dit koninkrijk zal schijnbaar vol zitten met plunderende vikings. Wij zijn zeer benieuwd naar de insteek van brute Scandinavische cultuur en de grote schepen die daarbij komen kijken. Kotaku meldt ook dat de game vermoedelijk naar de volgende generatie consoles komt.

  Assassin's Creed Chronicles: Russia

  Verkijgbaar vanaf 9 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.