Tommy Hilfiger en Hugo Boss smartwatches aangekondigd

  Het assortiment aan Android Wear horloges zal binnenkort uitgebreid worden. Er zijn Tommy Hilfiger en Hugo Boss smartwatches aangekondigd die later dit jaar nog uit zullen komen.

  Het Baselworld 2017 event is vandaag van start gegaan en daar zijn Android Wear 2.0 smartwatches aangekondigd. De Tommy Hilfiger smartwatch heet TH24/7You en heeft een metalen bandje. Er zijn nog weinig details over het horloge bekend, maar het is wel al bekend dat de smartwatch geen NFC of hartslagmeter zal hebben. De TH24/7You zal een prijskaartje krijgen van 299 dollar, omgerekend ongeveer 275 euro.

  Hugo Boss smartwatch komt in augustus

  De Hugo Boss smartwatch krijgt de naam Touch. Dit horloge wordt aangeboden met verschillende bandjes. De Hugo Boss Touch heeft NFC ingebouwd waardoor draadloos betalen mogelijk is met de smartwatch. De Touch zal geen hartslagmeter hebben. Deze Hugo Boss smartwatch zal in augustus beschikbaar moeten zijn voor een prijs van 395 dollar, omgerekend ongeveer 360 euro.

  Naar verwachting zal er meer informatie worden onthuld tijdens het Baselworld 2017 event dat loopt tot en met donderdag. De beste Android Wear smartwatches die je op het moment kunt kopen kun je vinden in dit overzicht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.