Tomb of Sargeras - grootste WoW patch ooit nu live

  De grootste content update van World of Warcraft ooit, The Tomb of Sargeras, is nu uit. De patch voegt een campagne, nieuwe zone en nieuwe dungeon toe, en nog veel meer veranderingen.

  World of Warcraft komt met Patch 7.2, The Tomb of Sargeras. De patch is de grootste in de lange historie van WoW patches. De content van The Tomb of Sargeras patch staan nauw verbonden met de gebeurtenissen in World of Warcraft: Legion expansion pack. Wij gaven deze expansion pack vorig jaar het raportcijfer 9 in onze review.

  De nieuwe zone heet 'The Broken Shore' en in deze zone zijn vele nieuwe quests te vinden. Deze quests staan in teken van het bevechten van de Legion. Als één van je karakters World Quests vrijgespeeld heeft dan kan je ook deelnemen aan Legion Assaults. Vecht tegen de Legion en verdien ervaring en reputatiepunten in je avontuur.

  De nieuwe dungeon heet 'Cathedral of Eternal Night' en is bedoeld voor vijf spelers. De dungeon is te spelen in de vormen Heroic, Mythic en Mythic Keystone. De kathedraal was vroeger een heilige plaats, maar door corruptie is de Cathedral of Eternal Night een duistere plaats geworden. De leider in de kathedraal is Mephistroth, en hij heeft als enige doel indringers te vernietigen.

  Tomb of Sargeras patch voegt nog meer toe

  Wat ook niet is zijn de Class Order Halls. Deze klasse-specifieke order halls kun je gebruiken om onder meer nieuwe quest chains te starten voor jouw klasse en biedt jouw karakter nieuwe cosmetische opties.

  Verder voegt de The Tomb of Sargeras PVP brawls toe. Dit zijn speciale modi van PvP battlegrounds met speciale regels. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan een gevecht waar je om de minuut de lucht in wordt gelanceerd.

  Verder zijn er onder andere nieuwe achievements en bonussen te verdienen. Voor alle updates kan je een kijken nemen naar de patch notes.

  World of Warcraft: Wrath of the Lich King

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.