Tom Hollands Spider-Man toch in Avengers Infinity War

  De release van de derde Avengers film komt steeds dichterbij, hierdoor komen we steeds meer te weten over de film. Nu is ook meer dan bevestigd dat Tom Hollands Spider-Man te zien zal zijn in Avengers Infinity War.

  Vorige maand verscheen er een lijst met de complete cast van Avengers Infinity War. Uit deze lijst was veel op te maken, vooral het terugkomen van Nebula was opmerkelijk. Alleen was er een ding dat niet niet klopte, Tom Holland stond niet op het lijstje.

  Eerst werd gedacht dat Tom Hollands Spider-Man niet in de film zou zitten en misschien wel te zien zou zijn in het vervolg van Avengers Infinity War. Dankzij een interview met het Italiaanse Vogue weten we nu dat Tom Holland toch te zien zal zijn in de nieuwe Avengers film. Een fan heeft het gehele interview vertaald. Het is niet perfect vertaald, maar geeft ons wel een indicatie.

  In het interview wordt de loopbaan van Tom Holland besproken. Van zijn tijd als danser tot aan het begin van zijn acteercarrière, alles komt aan bod. Hieronder kun je het gehele interview vinden:

  Tom Hollands Spider-Man mede te danken aan Iron Man en Captain America

  Uit het interview is te halen dat vooral Robert Downey Jr en Chris Evans een grote vinger in de pap hadden als het ging om de nieuwe Spider-Man. De chemie tussen de drie personages is erg belangrijk en daarom moest eerst getest worden of Tom Hollands Spider-Man wel zou werken in de Marvel Cinematic Universe, voordat ze hem een rol gaven in de Avengers film.

  Uiteindelijk is dit dus allemaal goed gekomen, want Spidey zal dus gewoon te zien zijn in Avengers Infinity War. Deze film zal vanaf 25 april 2018 draaien in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.