Tom Holland Spiderman komt in ieder geval in zes films

  De Tom Holland Spiderman komt nog in minstens zes films voor. Dat bevestigde de acteur zelf in een interview met de Hollywood Reporter.

  De invulling van deze films is nog niet geheel duidelijk. Zo is er nog niet bekend in welke films de Tom Holland Spiderman zal verschijnen, maar in ieder geval zal hij zijn intrede doen in drie andere Marvel films dan Spiderman en zullen er drie echte Spiderman films komen.

  De Tom Holland Spiderman krijgt drie eigen films

  Een tijdlijn voor wanneer deze films zullen verschijnen is nog niet beschikbaar. Het enige wat nu dus echt duidelijk is, is dat er in ieder geval twee sequals komen op Spiderman: Homecoming. Daarnaast kunnen we een redelijke gok doen waar de Tom Holland Spiderman zich zal laten zien.

  In ieder geval is de beste gok die we nu kunnen doen Infinity War. (Bijna) Iedereen die in Marvel films een grote rol heeft gespeeld staat op de planning om een rol te spelen in deze film, dus waarom zou Spiderman er daar niet één van kunnen zijn. Daarnaast is er op 20 juli een Facebook post geupload door James Gunn, de regisseur van Guardians of the Galaxy waar Tom Holland in het bijzijn van Chris Pratt en James Gunn staat. Een goede gok dus dat Spidey ook in de nieuwe Guardians of the Galaxy film te zien zal zijn.

  Spiderman: Homecoming zal vanaf 6 juli 2017 in de Nederlandse bioscopen draaien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.