Tom Holland als Nathan Drake gecast

  Wie had het verwacht, Tom Holland als Nathan Drake? Tom Holland (nu bekend met zijn rol als Spider-Man) is gecast als een jonge Nathan Drake in de Uncharted film. Een Uncharted film is al een tijdje in de maak door Sony, met nu wat veranderingen.

  Eerder vermeldden we al dat Tom Holland nog een tijdje de Spider-Man rol op zich wil nemen, maar nu stapt hij aan boord van nog een grote franchise: Uncharted. Het eerste wat opvalt is dat Tom Holland enorm jong is om de rol van Nathan Drake op zich te nemen. Deze beslissing komt omdat Sony besloten heeft de film anders aan te pakken.

  Meer details over Tom Holland als Nathan Drake

  Zo zou de nieuwe Uncharted film een prequel zijn op de eerste Uncharted Game. De film zal gaan over een jonge Nathan Drake in zijn tienerjaren. De film zal elementen lenen van een kleine sequence uit Uncharted 3: Drake's Deception. Met een jonge Nathan Drake die voor het eerst zijn mentor Sully leert kennen.

  Sony probeert al een tijdje een Uncharted film op de markt te brengen, met dan nu het besluit om er een prequel van te maken. De film zal geregisseerd worden door Shawn Levy (Night at the Museum, Reel Steel). Verdere details laten nog op zich wachten. We zijn enorm benieuwd wie er gecast gaat worden als Sully.

  De Uncharted film zou mogelijk een datum hebben en een compleet script, maar allebei zijn ze van de kaart geveegd. Sony begint weer opnieuw, met een jonge Nathan Drake en nog geen script of verdere releasedatum bekend. Is het mogelijk dat de Uncharted Film één van de eerste goede game adaptaties wordt?

  Wat vinden jullie van Tom Holland als een jonge Nathan Drake? Is een Uncharted prequel wat jullie willen zien?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.