Tom Hiddleston nieuwe James Bond?

  Daniel Craig zal niet langer de rol van James Bond op zich nemen. Mogelijk zou Tom Hiddleston de nieuwe James Bond worden. De acteur, die je misschien nog wel kent van Loki in The Avengers of The Night Manager, zou in vergevorderde gesprekken zijn om 007 te gaan worden.

  Als Tom Hiddleston nieuwe James Bond wordt, zou dit in ieder geval kunnen betekenen dat de acteur een van de bekendste acteurs is die ooit de nieuwe James Bond wordt. In dit geval zou Tom Hiddleston in hetzelfde rijtje komen te staan als Pierce Brosnan en Roger Moore, beiden al gerenommeerde acteurs voordat ze aan hun carriére als superspion begonnen.

  Verder betekent het feit dat Tom Hiddleston nieuwe James Bond kan worden ook dat de acteur de zevende nieuwe James Bond wordt die we mogen verwelkomen op het witte doek. Verder is de acteur al redelijk bekend met het spelen van een spion. Mensen die The Night Manager hebben gezien, weten waarschijnlijk wel dat de acteur een behoorlijk goede spion neer kan zetten.

  Tom Hiddleston nieuwe James Bond voor de 25e James Bond

  Wanneer Tom Hiddleston nieuwe James Bond wordt, dan heeft hij wel een van de meest bijzondere Bond films als debuut. De aankomende James Bond film is namelijk de 25e film in de reeks van de populaire spion.

  Of de acteur het nou wel of niet wordt, het feit dat er gesprekken zijn voor een nieuwe James Bond is voor fans van de filmreeks in elk geval goed nieuws. Er komt een nieuwe James Bond, en dat is het enige dat telt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.