Tom Hardy en Chris Pine gelinkt aan Call of Duty film

  Kort geleden is Stefano Sollima, regisseur van onder andere Sicario 2, in gesprek geweest met Activision Blizzard Studios. Sollima laat vandaag weten in een interview dat hij wel weet wie de rollen moet gaan vertolken. Tom Hardy en Chris Pine staan hoog op Sollima's lijstje als het gaat om potentiële acteurs voor de Call of Duty film.

  Twentieth Century Fox

  Volgens meerdere geruchten zal de Call of Duty film een soort Marvel-achtige universum bevatten. Waarin alle personages uit de afgelopen Call of Duty games zullen verschijnen op het witte doek. Of dit ook zo zal zijn moeten we wachten tot de eerste beelden opduiken, maar op dit moment is de film nog in het vroege stadium belandt. Wel weten we dat het script wordt geschreven door Kieran Fitzgerald, schrijver, producer en regisseur van onder andere de film Snowden.

  Een Call of Duty film met Tom Hardy en Chris Pine

  Als het aan Sollima ligt zijn de ervaren acteurs Tom Hardy en Chris Pine helemaal geschikt voor een rol in de Call of Duty film. Dat zij hij vandaag in een interview tegen Metro. Sollima zegt dat hij een fan is "van bijna alle films" waar Venom ster Hardy een rol in heeft gespeeld.

  Sollima omschrijft Pine als "stoer, slim en iemand met een goed gevoel voor humor". Daarnaast kan volgens Sollima Pine een dramatische rol heel goed vertolken.Overigens vindt Sollima het goed dat Pine kan spelen met verschillende tonen. "Als je dat kan ben je voor mij een goede acteur" zegt Sollima. Sollima is zelf nog aan het onderhandelen met Activision Blizzard Studios. Toch weerhoudt het hem niet om alvast zijn voorkeur voor de cast te laten blijken.

  Voor Tom Hardy en Chris Pine zal het niet de eerste keer zijn dat ze samen spelen in een film spelen. Zo was This Means War was een van hun gezamenlijke films.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.