Tom Hardy als Venom gecast

  Tom Hardy als Venom, wie had dat gedacht? De acteur was een openbare fan van het Venom personage en nu is de rol officieel van hem. Tom Hardy zal Venom spelen in de opkomende Venom solo film, met een release voor 5 oktober 2018.

  Tom Hardy is al bekend in de superhelden wereld. Zo speelde hij eerder slechterik Bane in The Dark Knight Rises. Verder is de acteur enorm populair, met grote films onder zijn naam. Denk aan Inception, Mad Max: Fury Road, The Revenant, of tv-series als Taboo en Peaky Blinders.

  Tom Hardy als Venom - maar waar is Spider-Man?

  De productie van de film zal dit najaar van start gaan. Ruben Fleischer zal de film regisseren. Fleischer is voornamelijk bekend van zijn horror-comedy Zombieland.

  De Venom solo film zal gemaakt worden door Sony Pictures, met geen connectie naar Tom Holland als Spider-Man of het Marvel Film Universum (MCU). Zoals eerder vermeld in ons artikel over hoe lang wil Tom Holland Spider-Man spelen, zijn de rechten van alle Spider-Man personages in de handen van Sony. Dankzij een deal tussen Sony en Disney zien we Spider-Man nu samen met alle andere helden, zoals Iron Man. Sony wil een losstaand 'Spider Universum' maken, met personages als Venom, Black Cat en andere anti-helden.

  Hoe het er nu naar uitziet zal Tom Hardy's Venom niet in gevecht gaan met Tom Holland's Spider-Man. Maar zo lang de deal tussen Sony en Disney staande blijft, kan er nog van alles gebeuren. Wat vinden jullie, is Tom Hardy een goede keus als Eddie Brock/Venom, en willen jullie hem zien vechten met Tom Holland's Spider-Man?

  De Venom solo film zal dit najaar in productie gaan, en draait vanaf 5 oktober 2018 in de bioscoop.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.