Tom Clancy's The Division 2 Operation Dark Hours gratis vanaf 16 mei

  The Division 2Voor alle Tom Clancy’s The Division 2 fans is er goed nieuws! Vanaf 16 mei zal The Division 2 Operation Dark Hours uitkomen op alle platformen. Zo heeft Ubisoft bekendgemaakt. Operation Dark Hours zal ons de gelegenheid bieden om voor het eerst een stap te zetten in Raids.

  Ubisoft

  Wat staat er op je te wachten in The Division 2 Operation Dark Hours?

  Dit zal de eerste keer zijn dat The Division spelers Raids kunnen spelen in de geschiedenis van de franchise. De raids zijn speelbaar met 8 man, in plaats van de 4 man die je misschien wel gewend bent van de incursions. Incursions waren kleine missies die spelers konden doen voor nieuwe loot en gear.

  De Raid zal de grootste missie tot nu toe zijn compleet met nieuwe loot, gear-sets en exotische wapens en dit keer ben je met een grotere groep. Jij en zeven team leden zullen de Washington National Airport moeten bevrijden van de Black Tusks, een grote ex-militaire groep die ingehuurd wordt het vuile werk te doen. En ze staan helaas niet aan jou kant (wanneer wel hé?).

  Maar dat is natuurlijk niet het enige. Voor de hardcore gamers is er nog een uitdaging toegevoegd in The Division 2 Operation Dark Hours, het eerste team dat de raid kan voltooien wordt vereeuwigd met een plaque in het Witte Huis in-game (er zal een afbeelding van je personage en zijn naam opkomen). En zelfs als je dit niet lukt maar wel de raid weet te voltooien tussen 16 en 23 mei, dan krijg je alsnog een exclusieve arm-patch voor je character!

  Wat is The Division 2?

  Tom Clancy’s The Division 2 is een action/loot-shooter waarin jij als speler hoort bij “The Division”. Een groep geheime agenten voor het bestrijden van calamiteiten. Dit keer zal jij als agent het volk moeten beschermen van een virus en een terroristengroep. Dit doe je door een open wereld te verkennen en hier en daar klusjes te voltooien. Zo krijg je nieuwe wapens en upgrades. Ook je personage zal in level groeien, wie de eerste Division game heeft gespeeld zal zich zeker thuis voelen bij The Division 2 en The Division 2 Operation Dark Hours. Lees nu ons review op de site of kijk naar De vijf beste tips om op gang te komen in The Division 2

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.