Tom Clancy's Rainbow Six Siege Ubicollectibles beschikbaar voor pre-order

  Vanaf vandaag zijn Tom Clancy's Rainbow Six Siege Ubicollectibles beschikbaar voor pre-order. Er komen vijf nieuwe figurines beschikbaar die gebaseerd zijn op personages uit de Rainbow Six-franchise. De Chibi figurines zijn via de Ubisoft store te bestellen.

  De figurines worden gemaakt door Ubicollectibles en Ubi Workshop in samenwerking met Ubisoft Montreal. De figurines zullen tien centimeter groot zijn en lijken op bekende helden van games. Naast de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege figurines die uit zijn gekomen, zijn er ook Mario + Rabbids Kingdom Battle figurines beschikbaar. Hieronder vallen bijvoorbeeld Rabbid Peach, Rabbid Mario en Rabbid Yoshi.

  Vijf Tom Clancy's Rainbow Six Siege Ubicollectibles beschikbaar

  De nieuwe collectie figurines bestaat uit Eliza “Ash” Cohen, Monika “IQ”Weiss, Gilles “Montagne” Touré, James “Smoke” Porter en Alexsandr “Tachanka” Senaview.

  Ash is een Operator die haar vijand verrast en alles kapot maakt met haar Remote Breach. Zij is dus vooral gespecialiseerd in vernietiging. IQ is ook een Operator, ze gebruikt elektronica om haar vijanden op te sporen en vallen te vermijden.

  Montagne is een verdedigend karakter dat ervoor zorgt dat een team veilig is. Met zijn uitvouwbare schild blokkeert hij aanvallen en kan hij met gemak kogels tegenhouden. Smoke is ook een Operator, alleen focust hij zich meer op verdediging. Door middel van giftige gassen weet hij zijn tegenstander te verslaan.

  De laatste figurine is Tachanka. Hij is ook een verdedigende Operator en beschikt over het machinegeweer RP-46 Degtyaryov. Met zijn favoriete grote, zware wapen kan hij gemakkelijk zijn vijanden verslaan.

  Wanneer een van deze figurines aan wordt geschaft, krijgt de speler een unieke code. Met deze code is exclusieve in-game content vrij te spelen zoals speciale hangers voor aan de wapens van de gekochte operator (figurine).

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.