Tom Clancy's Rainbow Six Siege Starter Edition nu exclusief op Uplay

  Ubisoft heeft aangekondigd dat Tom Clancy's Rainbow Six Siege Starter Edition nu exclusief verkrijgbaar is op Windows PC via Uplay voor 14,99 euro. Met de Starter Edition krijgen de spelers toegang tot alle content van Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

  Ubisoft heeft aangekondigt dat Tom Clancy's Rainbow Six Siege Starter Edition nu verkrijgbaar is op Uplay voor 14,99 euro.

  Inhoud Tom Clancy's Rainbow Six Siege Starter Edition

  In de Tom Clancy's Rainbow Six Siege Starter Edition zit inbegrepen:

  • PvP, Terrorist Hunt (PVE) en Situations (singleplayer).
  • Bomb, Secure Area en Hostage modi.
  • Alle operators
  • De 11 originele mappen en gratis extra mappen
  • Alle wapens en wapenuitbreidingen.
  • Volledige voortgang zonder maximum level.
  • Matchmaking op dezelfde servers

  Iedereen die besluit de Tom Clancy's Rainbow Six Siege Starter Edition te kopen krijgt ook toegang tot twee willekeurig gekozen operators van de groep meest toegankelijke operators; Rock, Sledge, Ash, Fuze, Mute en Smoke.

  Daarnaast krijgen kopers ook nog 600 R6 Credits die gespendeert kunnen worden aan twee originele operators en extra content.

  Tom Clancy's Rainbow Six Siege draait om teamwork

  In Tom Clancy's Rainbow Six Siege neem je het op tegen terrorisme of ben je juist de terrorist. In de game heb je twee teams: het Blue Team (de terroristen) en het Orange Team (de contraterroristen). Het Blue Team valt tijdens een match afwisselend een schuilplaats aan, om die dan te verdedigen tegen het Orange Team.

  Teamwork is een absolute must. In Rainbow Six Siege heeft de speler een healthbar van 100, zonder health-regeneration, dus elke kogel die de speler raakt, brengt hem een stap dichter bij de dood.

  Er is een singleplayer modus beschikbaar

  Er is ook een singleplayer modus in de game beschikbaar. Het is geen singeplayer modus met een verhaallijn. In Tom Clancy's Rainbow Six Siege maakt Ubisoft de Terrorist-Hunt modus beschikbaar. Deze modus is zowel online als offline beschikbaar.

  Kort gezegd kan de speler in deze game modus het opnemen tegen computergestuurde vijanden in verschillende soorten missies.

  De nieuwe Rainbow Six is sinds vorig jaar verkrijgbaar. Benieuwd was wij van de game vonden? Lees dan onze Tom Clancy's Rainbow Six Siege review.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.