Tom Clancy's Rainbow Six film in de maak

  Er is een Rainbow Six film in de maak door Paramount Pictures. Akiva Goldsman staat aan het hoofd om de film te ontwikkelen. Goldsman heeft eerder gewerkt aan de Transformers franchise.

  De laatste Rainbow Six game, Rainbow Six Siege, was een succes. In onze Rainbow Six Siege review gaven wij de game een welverdiende 8. De Rainbow Six franchise bestaat al jaren en heeft veel games voorbij zien komen. Nu moet er een filmadaptatie komen van de populaire reeks, geproduceerd door Paramount Pictures.

  Alle details over de Rainbow Six film

  Rainbow Six is niet begonnen met een gamefranchise. De oorsprong van alle games ligt bij het Rainbow Six boek van Tom Clancy. De filmadaptatie moet zich volledig focussen op het boek en moet gaan over het personage John Clark. Paramount probeert Ryan Reynolds (Deadpool) te bemachtigen voor de hoofdrol.

  Het Rainbow Six boek gaat over ex Navy Seal John Clark die aan het hoofd wordt gezet om terrorisme te bestrijden. Al snel volgen er internationale incidenten en moet Clark met behulp van een team de terroristen zien te stoppen. John Clark is al eerder in een film verschenen. Clear and Present Danger ziet Willem Dafoe in de rol van John Clark en Harrison Ford in de rol van Jack Ryan (nog een welbekend Tom Clancy personage).

  Meer informatie over de filmadaptatie van Rainbow Six is nog niet bekend. Een exacte releasedatum volgt nog.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.