Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands demo beschikbaar

  Er is een Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands demo beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De demo is gratis te spelen en heeft wel vijf uur aan gameplay beschikbaar. Er is helaas geen demo beschikbaar voor de PC.

  De demo is momenteel beschikbaar. Was je dus aan het overwegen om de game te kopen, is dit de perfecte kans om hem eerst uit te proberen. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands kwam dit jaar uit. In onze Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands review heeft de game een 8 gekregen.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands demo van vijf uur

  De speeltijd van de game zal ongeveer vijf uur zijn. Spelers kunnen hierin de enorme open wereld verkennen en verschillende missies uitvoeren. Wapens die de speler kiest zijn aan te passen waardoor voertuigen meer schade toe kunnen brengen en spelers met meer precisie kunnen snipen. De game is een tactische shooter, dit is te merken wanneer de spelers bijvoorbeeld geraakt wordt en vervolgens veel schade oploopt.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is initieel uitgekomen zonder multiplayer modus, maar daar komt verandering in. Er komt namelijk een open beta aan met de Ghost War modus. In deze modus kunnen spelers tegen elkaar strijden in een vier-tegen-vier deathmatch. De beta komt later deze zomer, maar heeft nog geen exacte begindatum. Wel is er een trailer uitgekomen waardoor spelers een beeld krijgen van hoe het eruit zal gaan zien.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.