Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier krijgt Khyber Strike DLC

  Ubisoft kondigt nieuwe downloadbare content aan voor de shooter Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Vanaf 10 oktober is Khyber Strike te downloaden voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  Khyber Strike is het derde downloadbare pakket dat wordt uitgebracht voor de game. Het voegt drie nieuwe multiplayermappen toe, de nieuwe multiplayermodus 'Takeover' en een nieuwe coöpmap in Guerilla-modus. De nieuwe content zal ondersteund worden door nieuwe achievements voor wat betreft de Xbox 360. Het persbericht meldt niets over extra trophy's voor de PlayStation 3.

  De drie nieuwe multiplayermappen laten zich als volgt kenmerken:

  • Switchback: Ga via de hoofdweg richting de stad en betreed een doolhof van oude gebouwen en smalle steegjes. De bochten van de steegjes zorgen ervoor dat elke hoek een dodelijke val kan zijn.
  • Palace: Geen tijd om na te denken, zelfs niet in dit prachtige heiligdom. Wat ooit een historisch museum was, is nu een slagveld, met een grote binnentuin temidden van het strijdtoneel.
  • Transit: Een metrostation in Moskou waar close-range combat de standaard is. Treinen die het station binnen en uitrijden zorgen voor extra gevaar terwijl de Ghost en de Bodark het ondergronds uitvechten.

  Ubisoft meldt het volgende over de nieuwe modus, Takeover:

  "Deze modus is vergelijkbaar met een klassieke team deathmatch: scoor punten voor je team door vijanden uit te schakelen. Keer de rollen om door het doelwit van de vijand in te nemen en vermenigvuldig de score voor je team. Verdedig het doel van je eigen team en voorkom dat de vijand de overhand krijgt. Verdeel je team in tweeën om tegelijkertijd aan te vallen en te verdedigen of vorm één groep en overval de vijand. Het team met de hoogste score op het einde van de missie wint."

  De Guerilla-modus map 'Village' is speelbaar met vier spelers online en kan met twee spelers lokaal splitscreen gespeeld worden. Over deze modus laat Ubisoft het volgende weten:

  "Een vreedzaam dorpje verandert in een strijdtoneel, wanneer het gevecht uitbreekt rond het centraal busstation. Lange steegjes die tussen kapotgeschoten gebouwen liggen vormen een perfect jachtterrein voor snipers. Een vuurgevecht bij het lokale tankstation kan wel eens een explosieve afloop krijgen."

  De DLC gaat 800 Microsoft Points kosten voor de Xbox 360 en 9,99 euro voor de PlayStation 3.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.