Tolkien trailer uitgebracht door Fox Searchlight

  De eerste trailer voor de nieuwe biopic over J.R.R. Tolkien is uitgebracht door Fox Searchlight. De film neemt ons mee in het leven van de schrijven van onder andere The Lord of the Rings. Op 10 mei 2019 gaat de film in première en de eerste Tolkien trailer is nu uitgebracht.

  Het is de eerste trailer die we te zien krijgen van de nieuwe film, genaamd Tolkien. In de trailer zien we onder andere Nicholas Hoult, die de rol van J.R.R. Tolkien op zich neemt. Tolkien neemt ons mee in het leven van de schrijver, waarin we zien dat hij een wees is. Daarnaast zien we hoe de schrijver vriendschappen sluit, de liefde van zijn leven vindt en waar hij de inspiratie vandaan haalt voor zijn verhalen. Ook zien we hoe de Eerste Wereldoorlog invloed heeft gehad op zijn carrière als schrijver.

  Eerste Tolkien trailer biedt kijkje in het leven van de schrijver

  Al deze gebeurtenissen hebben invloed gehad op de verhalen die hij bundelde in de Middle-Earth romans. Door de verschrikkelijke gebeurtenissen in de wereld probeerde de schrijver te ontsnappen naar de fantasiewereld die hij in zijn hoofd had opgebouwd. Dit heeft hem uiteindelijk geïnspireerd om de verhalen te schrijven waar we hem vandaag de dag van kennen.

  De film wordt geregisseerd door de Finse regisseur Dome Karukoski en het script is geschreven door David Gleeson, schrijven van Cowboys en Angels, en Stephen Beresford, schrijver van verschillende TV-series. Naast Nicholas Hoult in de hoofdrol spelen onder andere Lily Collins, Tom Glynn-Carney, Anthony Boyle, Patrick Gibson en Derek Jacobi een rol.

  The Hobbit onverwacht ontzettend populair

  Naast de The Lord of the Rings films heeft J.R.R. Tolkien ook de verhalen van The Hobbit geschreven. Dit was een van zijn eerste werken die hij eigenlijk voor zijn kinderen had geschreven. Tolkien verwachtte totaal niet dat de verhalen zo ontzettend populair zouden worden en dat de mensen om een vervolg zouden vragen. Dit vervolg bleek daarna weer een enorm succes te zijn, want dit zijn de verhalen van The Lord of the Rings.

  Wanneer alles volgens planning gaat, komt Tolkien op 10 mei 2019 uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.