Toch geen kleuraanpassing in patch Battlefield 3

  De opkomende patch voor Battlefield 3 bevat toch geen console command voor het uitzetten van 'color grading'. Fans zijn gisteren dus blij gemaakt met een dode mus.

  Gisteren berichtten wij namelijk over een op handen zijnde nieuwe patch voor Battlefield 3. Deze zou in de plaats komen van een mod die de kleuren in de game aanpast, maar inmiddels verboden is. Een bron binnen de geledingen van ontwikkelaar DICE liet weten dat er een patch uit zou komen die het mogelijk zou maken color grading uit te zetten. De bron, medewerker van DICE, Michael Kalms, heeft echter voor zijn beurt gepraat, zo blijkt nu. Vandaag heeft hij dan ook uitgebreid zijn excuses gemaakt. Kalms vertelde:

  "Het ontwikkelaarsteam van DICE is ontzettend trots op de prestatie die wij afgeleverd hebben met Battlefield 3. Op zowel het gebied van gameplay als grafische prestaties levert het spel een goede prestatie. Wij waarderen het dat spelers zelf aanpassingen aandragen, om de game in hun ogen mooier te maken. Maar DICE is content met Battlefield 3 zoals het spel er nu uitziet."

  Gamers die zich wenden tot de mod worden onherroepelijk verbannen. Voor hen leek de aangekondigde patch dus juist een mooi compromis. Helaas ziet het ernaar uit dat fans van de mod niets anders rest dan teleurgesteld afdruipen.

  Battlefield 3

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.