Titanic 3D in Pathe bioscopen te zien als eerbetoon aan succes

  Een van de populairste films aller tijden zal binnenkort opnieuw te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Als eerbetoon is binnenkort Titanic 3D in Pathe bioscopen door heel Nederland te zien.

  Als eerbetoon aan het succes van Titanic is de film binnenkort weer te zien in verschillende Pathe bioscopen in Nederland. In 1997 kwam het origineel uit en wist in korte tijd een legendarische status te bereiken door vele records te verpulveren.

  Titanic 3D in Pathe bioscopen in aantocht naar Oscars

  Titanic zette in 1997 onder andere het record van de film met het hoogste box office bedrag ooit, dat wereldwijd inmiddels staat op meer dan 2,2 miljard dollar. Dit record werd trouwens enkel verbeterd door de film Avatar uit 2009, Beide films zijn geregisseerd door James Cameron.

  .Titanice zette eveneens het record voor maar liefst 14 Oscars nominaties en de film wist maar liefst 11 daarvan in de wacht te slepen. Beide zijn records die Titanic deelt met andere films. Het record van 14 Oscar nominaties deelt de film met Kate Winslet en Leonardo DiCaprio sinds gisteren met La La Land, een musical met Ryan Gosling en Emma Stone. Die wist ook 14 nominaties binnen te halen en het is afwachten tot de ceremonie van

  Vanaf 4 februari tot 20 februari zal Titanic 3D in Pathe bioscopen te zien zijn door het hele land. Check de website van Pathe zelf om te kijken wanneer de film bij jou in de buurt draait. Neem wel je 3D bril mee, want het gaat hier dus om de 3D versie van Titanic die in 2012 opnieuw in de bioscoop te zien was.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.