Titanfall op Origin Access te verkrijgen

  Origin Access heeft daarmee weer een nieuwe titel toegevoegd aan 'de kluis' die sinds januari geopend is. Vanaf 22 maart is Titanfall op Origin Access beschikbaar. Titanfall verscheen eerder al op de Xbox One versie van deze service, EA Access.

  Origin Access is het abonnement voor pc gamers die liefhebber zijn van EA games. Voor €3,99 per maand hebben gebruikers namelijk toegang tot verschillende EA titels, waaronder Fifa 15, Battlefield en the Sims 3. Nu is bekend geworden dat ook Titanfall aan de collectie toegevoegd zal worden.

  Titanfall op Origin Access

  Titanfall is een First Person Shooter van Respawn die in 2014 door Electronic Arts werd uitgebracht. De game probeert met een nieuwe benadering van gamedesign een volledig nieuw wereld te creëren waarin Titanfall zich afspeelt.

  Door Titanfall wordt op Twitter nog eens benadrukt dat het hier niet om een demo gaat, maar om het volledige spel inclusief alle DLC met maps en gamemodes. Alle moois zit dus vanaf dinsdag 22 maart inbegrepen als Titanfall op Origin Access verschijnt.

  Naast het spelen van grote titels, krijgen abonnees met Origin Access nog meer extra’s. Zo krijgt men ook nog korting op allerlei Origin aankopen en bespaart men op DLC, nieuwe releases en alle andere extra’s die men maar kan bedenken. Een Origin Access kost 4 Euro per maand en is op elk moment opzegbaar.

  Titanfall

  Verkijgbaar vanaf 11 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.