Titanfall Frontline bekendgemaakt voor iOS en Android

  Titanfall krijgt een mobiele game, namelijk een kaartenspel. De mobiele game was nog niet officieel onthult door Nexon zelf en werd over twitter verspreidt als een 'lek', maar later heeft ze Titanfall Frontline bekendgemaakt via een persbericht.

  In Titanfall Frontline zullen twee spelers het tegen elkaar moeten opnemen. Je speelt als een commandant die een team van kaarten bij elkaar zet waar de andere speler mee te verslaan is.

  De kaarten bestaat uit drie categorien: Pilot, Titan en Burn kaarten. Er zijn binnen deze categorieën ruim honderd kaarten om te verzamelen. Deze kan je dan weer samenstellen voor een unieke aanval die een grotere inpact heeft. Je kunt kaarten ook upgraden je kaarten of personaliseren.

  Datum van Titanfall Frontline bekendgemaakt

  Er is geen specifieke releasedatum van Titanfall Frontline bekendgemaakt, maar we kunnen de game deze herfst verwachten. Nexon maakt de game free-to-play, en het spel zal beschikbaar zijn voor iPhone, iPad en Android.

  Titanfall 2, het tweede deel in de Titanfall franchise, zal 28 oktober 2016 uitkomen. Het zou dus goed kunnen dat de mobiele game rond dezelfde tijd verschijnt.

  Op de website van Titanfall Frontline is een 'Pre-register' optie, doormiddel van een e-mailadres op te geven worden geïnteresseerde spelers op de hoogte gehouden over wanneer de game in de App Store en Play Store beschikbaar is. Wie de game in de eerste week van zijn officiële release download zal beloond worden met een speciale Prometheus Titan kaart.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.