Titanfall Assault release op mobiel aangekondigd

  De Titanfall serie van ontwikkelaar Respawn Entertainment krijgt een game voor mobiele platforms. De Titanfall Assault release werd vandaag aangekondigd.

  Titanfall Assault wordt een real-time strategie game waarin je het met legers van Pilots en Titans tegen elkaar opneemt. De game wordt ontwikkeld door Respawn Entertainment en Particle City en wordt uitgegeven door Nexon.

  Het is een PvP-game, dus spelers spelen tegen elkaar en proberen elkaar met hun leger te verslaan. De game krijgt verschillende maps waarin je met je units tegen elkaar moet vechten.

  Titanfall Assault release aangekondigd door Respawn

  Titanfall Assault is de tweede poging om de Titanfall franchise naar mobiele toestellen te halen. In 2016 werd Titanfall Frontline door Nexon, Respawn en Particle City aangekondigd, maar de game werd een paar maanden voor de release gecanceld. Dit gebeurde in verband met de beta tests die tegenvielen. Het is nog niet bekend wanneer de Titanfall Assault release is, maar hou de website in de gaten voor meer informatie over de game.

  Meer Titanfall

  In 2015 kondigden Nexon en Respawn een samenwerkingsverband aan, wat voor meerde games moest zorgen die door beide studios ontwikkeld worden. Wellicht kunnen we in de toekomst dus meer Titanfall games verwachten voor mobiele platformen.

  De nieuwste game uit de Titanfall franchise, Titanfall 2, kwam in oktober uit voor de PS4, Xbox One en PC. In onze Titanfall 2 review kreeg de game een 7.5.

  Titanfall: Assault

  Verkijgbaar vanaf 10 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.