Titanfall 3 releasedatum uitgesteld door problemen met Apex Legends

  Respawn Entertainment kennen we natuurlijk allemaal van de populaire battle royale-game Apex Legends, maar hiervoor werkte zij ook aan de Titanfall-serie. Het was al bekend dat er een Titanfall 3 aan zit te komen, maar de releasedatum is hiervan uitgesteld aangezien de studio zich eerst wil focussen op Apex Legends.

  Uitvoerend producent, Drew McCoy, vertelt dat het team zich wil focussen op het oplossen van verschillende problemen in Apex Legends. Hieronder vallen onder andere problemen met audio, toekomstige updates, verbeterde communicatie, cheaters en trage servers. Het team van Respawn is hiermee zeer transparant over klachten die de gemeenschap van Apex Legends al langer heeft.

  Apex Legends had een vliegende start met een gigantisch spelersaantal in de eerste week. Dit kwam vooral doordat bekende streamers als Ninja op de releasedag de game massaal gingen streamen. Hierdoor werd het populaire Fortnite ingehaald en werd Apex Legends al snel de meest populaire battle royale-game van het moment.

  Titanfall 2

  Wanneer is de Titanfall 3 releasedatum?

  Er is op het moment niet veel bekend over Titanfall 3 en met niet veel bedoelen we eigenlijk helemaal niets. We weten dat Respawn bezig is met een nieuwe titel, maar daar blijft het ook bij. Nu dat de releasedatum van Titanfall 3 nog later in de toekomst zal zijn mogen we hopen dat er ook extra aandacht wordt gegeven aan de titel.

  Laten we hopen dat Respawn de tijd die zij in Apex Legends steken goed gebruiken en alle problemen kunnen oplossen. Daarnaast hopen we ook dat Titanfall 3 wat verbeteringen zal brengen ten opzichte van het tweede deel. Zo zou een langere campaign, meer Titan-opties, een meer diverse cast en lokale co-op zeer gewenst zijn in het derde deel van de Titanfall serie.

  Titanfall

  Verkijgbaar vanaf 11 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.