Titanfall 2 waarschijnlijk naar PS4, Xbox One en PC

  EA heeft gesuggereerd dat Titanfall 2 niet meer een Xbox-exclusive zal zijn zoals zijn voorganger dit wel was.

  De toestroom van bewijs dat Titanfall 2 op meerdere platformen zal verschijnen blijft stijgen. De uitgever CFO Blake Jorgensen zei tijdens de Technolgy, Internet & Media Conference op maandag dat Titanfall 2 ‘waarschijnlijk’ gaat komen en dat gamers de titel ook andere platformen kunnen verwachten.

  Daarnaast blijft Blake Jorgensen ons tease. Zo vertelt hij dat er nog niets bekend is gemaakt, maar er zal waarschijnlijk nog een 'andere' Titanfall komen en deze zal waarschijnlijk een grotere voetprent hebben dan alleen maar één platform.

  Titanfall 2 op PS4, Xbox One en PC

  De oorspronkelijke titel was beschikbaar op Xbox One, Xbox 360 en later ook op PC na de release in maart 2014. Geruchten over een vervolg circuleren al langer tijd op het internet. Meerdere bronnen hebben al gesuggereerd dat EA van plan is om Titanfall 2 uit te brengen op PS4, Xbox One en PC.

  Wanneer we het spel kunnen verwachten is nog niet bekend. Jorgensen onthuldde dat EA minstens een nieuwe first-person shooter per jaar wil uitbrengen. Dit jaar komen Battlefield Hardline en Star Wars: Battlefront uit. Of Titanfall 2 dit jaar ook nog uit komt of dat er nog een tijdje moet worden gewacht op het spel is nog onduidelijk.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.