Titanfall 2 update vandaag live

  De volgende Titanfall 2 update komt vandaag uit, dat meldt ontwikkelaar Respawn. Zo wordt onder andere de nieuwe gamemode Live Fire toegevoegd.

  De details van de Titanfall 2 update waren eerder al bekend gemaakt. Het draait om de nieuwe mode Live Fire, waarin twee teams van zes het tegen elkaar opnemen in rondes van 60 seconden. Je kunt op twee manieren winnen, of je vernietigt de tegenstanders volledig of één team heeft aan het eind van de ronde de neutrale vlag overgenomen.

  De nieuwe mode in de Titanfall 2 update is niet het enige. Ook brengt de update twee nieuwe maps mee die zich specifiek richten op Live Fire. 'Stacks' en 'Meadow' zijn kleine maps waarin de focus ligt op snelle en vooral intense actie.

  Titanfall 2 update

  Ook kun je vandaag beschikken over een nieuwe map voor de Coliseummode en veel veranderingen in de balans van de game. Deze bevatten onder andere verbeteringen voor de holografische decoy en aanpassingen voor specifieke wapens en Titans.

  Respawn laat weten dat er binnenkort nog meer gratis updates aan de game zullen worden toegevoegd. Zo kunnen gamers in maart een oude map van Titanfall 1 downloaden. Ook al waren de verkoopcijfers van Titanfall 2 lager dan verwacht, spelers kunnen de aankomende maanden nog een aantal toevoegingen verwachten.

  Dubbel XP Weekend

  Vanaf het moment dat de update live is, zal er ook een dubbel XP weekend starten. Die duurt tot en met 27 februari, de dubbele punten gelden wel alleen voor de Live Fire mode.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.