Titanfall 2 update is nu verkrijgbaar - Probeer het spel gratis uit

  Er verschijnt vandaag een gratis nieuwe Titanfall 2 update. De update zorgt ervoor dat er weer nieuwe content aan het spel zal worden toegevoegd. Naast de nieuwe content is het ook mogelijk om de game gratis uit te proberen.

  Deze keer gaat het om een nieuwe map gebaseerd op Colony van de eerste Titanfall-titel. Naast de nieuwe map wordt er ook een nieuw wapen toegevoegd. Het gaat hier om de R-101.

  Titanfall 2 update brengt nieuwe content

  Naast de Titanfall 2 update, wordt ook de mogelijkheid toegevoegd om nieuwe betaalde content te kopen. Zo kun je aan de slag met twee nieuwe Prime Titans. Het gaat hier om Titans met de namen Northstar en Legion. Ook worden er 20 nieuwe cameo’s, 20 nieuwe banners en 20 patches uitgebracht.

  Daarnaast wordt er met de update aan de balans van het spel gewerkt. Zo verschijnen NPC’s nu op de minimap in Attrition en worden de locaties van batterijen veranderd zodat deze niet in het voordeel zijn van een bepaalde alliantie. Een complete lijst van bugfixes vind je terug in de patch notities van Respawn.

  Bezit jij Titanfall 2 nog niet, maar wil je de game wel graag gratis uitproberen? Tot en met tot 3 april kun je gratis losgaan met Titanfall 2. Zo kun je alle multiplayermodi gratis spelen en is het daarnaast ook mogelijk om alvast de eerste twee missies van de single player uit te proberen. Wanneer je het spel al wel bezit krijg je dubbel XP.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.