Titanfall 2 trailer toont nieuwe Titan van uitbreiding

  De nieuwe Titanfall 2 trailer onthult de nieuwe Titan. Deze is speelbaar in de multiplayer. Aan het einde van de maand komt de titan beschikbaar, samen met een nieuwe map.

  De Titan zit in de aankomende uitbreiding Monarch's Reign voor Titanfall 2. Deze lanceert 30 mei voor PlayStation 4, Xbox One en Pc. De uitbreiding is gratis beschikbaar voor alle spelers.

  Titanfall 2 trailer met nieuwe Titan

  De nieuwe Titan heeft als naam Monarch en is alweer de zevende multiplayer Titan in het spel. Volgens ontwikkelaar Respawn is de Titan gemaakt met als focus op flexibiliteit. Hierdoor heeft deze andere mogelijkheden dan andere Titans.

  De Monarch is een Vanguard-class Titan gemaakt door de Militia. Het bevat een upgrade core waarmee je de Titan kunt upgraden tijdens het potje. Verder kan de Titan energie van vijanden stelen om zijn schild op te laden of teamgenoten juist een extra schild te geven.

  De Monarch's Reign uitbreiding bevat daarnaast de Relic map. Deze verscheen eerder in de originele Titanfall. De map is aangepast om enkele wall running routes toe te voegen.

  Cosmetische producten

  Verder komen in de update enkele koopbare producten beschikbaar. Zo worden er nieuwe cosmetische voorwerpen voor de Titans, nieuwe camouflages voor je wapens en art packs beschikbaar.

  Titanfall 2 kwam eind vorig jaar uit voor PC, Xbox One en PlayStation 4. In onze review gaven we de game een 7.5. We vonden dat de campaign ijzersterk was, maar dat de multiplayer tegenviel.

  Bekijk de trailer voor de Titanfall 2 uitbreiding bovenaan de pagina

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.