Eerste Titanfall 2 trailer getoond - volledige onthulling rond E3

  De eerste Titanfall 2 trailer is een feit. Het gaat om een korte teaser van de nieuwe game. Ook is bevestigd naar welke platformen het spel zal komen.

  De originele Titanfall verscheen op de Xbox platformen en PC. Met Titanfall 2 heeft Microsoft niet langer de console exclusive. Het spel is vandaag aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit gebeurde met een korte Titanfall 2 trailer.

  Titanfall 2 trailer geeft korte kijk

  De trailer - die boven dit artikel te zien is - geeft een korte kijk naar het nieuwe deel en dient als een opwarmertje. De complete Titanfall 2 trailer zal op 12 juni getoond worden met flink wat gameplay. Dat valt net voor de start van de E3 2016.

  De teaser toont wat lijkt op een neergestort reddingsschip. We zien een enorme Titan in beeld lopen en vervolgens zijn zwaard in de grond slaan. Daarna volgt de datum van onthulling welke op deze website zal plaatsvinden.

  Titanfall 2 trailer teaser

  Singleplayer in Titanfall 2

  De eerste Titanfall stamt alweer uit 2014. De game werd door ons toen goed ontvangen. Deze ontving een 8.0 in de Titanfall review.

  Wanneer de opvolger verschijnt, is nog afwachten. Wel weten we al dat de game dit keer een singleplayer kent, welke in het origineel ontbrak.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.