Titanfall 2 speelgoed tegelijk uit met de game

  De nieuwe Titanfal game, simpelweg Titanfall 2 genaamd, krijgt tegelijk met de game ook een eigen speelgoedlijn. Respawn entertainment is met McFarlane Toys in zee gegaan om Merchandising voor de game te maken.

  Verwacht wordt dat de game aankomende winter gaat uitkomen en het speelgoed, zoals de makers het zelf noemen, moeten dan ook uitkomen. McFarlane toys heeft aan Polygon.com laten weten dat de speeltjes, waarschijnlijk figurines en dergelijke, dezelfde detail hebben als we gewend zijn van de speelgoedfabrikant.

  Of de speeltjes ook naar onze kant van de oceaan gaan komen is niet bekend. Volgens Todd Mcfarlane van het speelgoedbedrijf zouden we niet kunnen geloven hoever ze kunnen gaan met het speelgoed. Wat dat betekent moeten we nog maar even afwachten tot titanfall 2 uit is.

  Titanfall 2 speelgoed, een voorbode voor de sequel

  Dat er een sequel van de shooter gaat komen, is al een tijdje een publiek geheim. EA en Respawn Entertainment laten hier en daar wat vage hints vallen. Zo zeggen ze dat er een meer uitgebreide single player campaign gaat komen, een welkome vernieuwing ten opzichte van het eerste deel. Daarnaast werkt respawn ook aan meerdere mobiele games die hun roots hebben in de shooter met de grote mechs.

  Wanneer Titanfall 2 uit gaat komen is dus nog niet bekend, maar er beginnen steeds meer details binnen te sijpelen. De merchandising is in ieder geval een teken dat de game daadwerkelijk in de steigers staat. Als het bericht over de speelgoed release waar is kunnen we het vervolg dus dit jaar nog verwachten.

  De eerste Titanfall werd goed ontvangen, de shooter kreeg van onze reviewer een nette acht. Ook is er op de pc nog steeds een levendige en actieve community voor de multiplayer van de game. Qua gameplay is Titanfall vergelijkbaar met de futuristische setting van de Call of Duty Black ops en Advanced warfare games, met als voornaamste verschil de enorme mechs die je na een aantal kills uit de lucht kunt laten komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.