Titanfall 2 release al gelekt voor E3 persconferentie

  Vanavond is de E3 persconferentie van Electronic Arts. Nu is echter al een deel gelekt van de presentatie. Waaronder de Titanfall 2 release.

  Tijdens een test van de EA E3 persconferentie livestream zette iemand per ongeluk de stream alvast online. Hierdoor kon iedereen even meekijken. En daardoor weten we nu al iets meer over Titanfall 2. De video hiervan is nog terug te kijken via Youtube.

  Update: In navolging van het lek heeft EA de Titanfall 2 release trailer nu in goede kwaliteit online gezet. Deze is boven dit artikel terug te kijken of op deze pagina.

  Titanfall 2 release in oktober

  De Titanfall 2 release zal op 28 oktober plaatsvinden. De game moet dan uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  In tegenstelling tot het origineel zal Titanfall 2 ook een uitgebreide singleplayer kennen. Deze moet de band tussen de piloot en zijn Titan laten zien. De trailer die hier een stukje van toont is dus al gelekt.

  Uit de trailer wordt duidelijk dat de Titans hun eigen persoonlijkheid kennen en deze in het verhaal van de game naar voren komen. Hoe het verhaal verder in elkaar steekt is nog onduidelijk.

  Titanfall 2 release gelekt

  EA Play op E3

  Electronic Arts zal zelf niet op de E3 aanwezig zijn, maar houdt in de buurt haar eigen event voor haar games, genaamd EA Play. Daar zal hoogstwaarschijnlijk nog meer van van Titanfall 2 getoond worden.

  De game zelf werd enkele maanden geleden al aangekondigd met een korte teaser. Enkele dagen geleden volgde een tweede korte teaser trailer met wat beelden van het spel. Nu hebben we dus de volledige trailer.

  Meer games tijdens EA persconferentie

  De EA persconferentie zal vanavond om 22:00 beginnen. Je kunt deze hier meekijken, maar natuurlijk doet XGN.nl ook verslag. Wij zullen alle trailers en al het nieuws van het evenement direct op de site plaatsen.

  Naast Titanfall 2 zullen er tal van andere games te zien zijn, waaronder FIFA 17, Battlefield 1 en Mass Effect Andromeda. Meer hierover en alles rondom de E3 vind je op onze speciale E3 pagina.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.