Titanfall 2 open beta gaat dit weekend van start

  De eerste Titanfall 2 open beta gaat dit weekend al van start. Vanaf vrijdag kunnen PlayStation 4 en Xbox One spelers de game uittesten. PC gamers krijgen helaas geen Titanfall 2 open beta.

  De Titanfall 2 open beta zal worden verdeeld over twee weekenden waarvan de eerste dus vrijdag al begint. De beta van deze week zal twee verschillende mappen en twee verschillende game modi bevatten. De mappen zijn Boomtown en Homestead.

  Kleine en grote map

  Boomtown zal, naar zeggen van EA zelf, een ondergronds onderzoekscentrum worden waarbij krappe ruimtes en veel hoeken goede dekking zullen geven voor de piloten. Titans zijn ook makkelijker in de val lokken door de kleinere ruimtes.

  Homestead is bijna het tegenovergestelde. In deze map is er een grote open vlakte, een rivier die door het midden loopt en verschillende rotsen, bomen en gebouwen die verspreid staan op de map. Deze map zal voornamelijk worden gedomineerd door de Titans op de open vlakte en de piloten moeten hun heil zoeken tussen de rotsen, bomen en gebouwen.

  De twee game modi van de Titanfall 2 open beta zijn Bounty Hunt en Pilot vs. Pilot. In Bounty Hunt speel je vijf tegen vijf en niet alleen tegen een ander team maar ook tegen computergestuurde tegenstanders. Punten worden gescoord door het verslaan van tegenstanders en bots, maar zijn pas veiliggesteld als deze worden gedeponeerd op een daarvoor geselecteerde locatie.

  Pilot vs Pilot wordt gespeeld met acht man tegen elkaar en zal een modus zijn waarbij snelheid en behendigheid de sleutel is tot overwinning.

  Tweede Titanfall 2 open beta krijgt meer mappen en modi

  De tweede Titanfall 2 open beta ronde heeft nog geen datum, maar details rondom deze test zijn al wel bekend. Deze zal alle mappen en modi van de eerste ronde bezitten met daarbij nog één nieuwe map en een nieuwe modus.

  De nieuwe map is Forward Base Kodai. Een militaire basis waarbij zowel Titans als Pilots goede plekken hebben om zich schuil te houden. De piloten zullen voornamelijk binnen het gevecht aangaan en de Titans kunnen vanaf het dak een beter zicht krijgen op de actie.

  De nieuwe game modus van de tweede Titanfall 2 open beta ronde is Amped Hardpoint. In deze modus speel je zes tegen zes en hier is het doel van de game om Hardpoints op de map vast te houden. Het bezitten van Hardpoints verdubbelt de score van je team.

  Titanfall 2 komt uit op 28 oktober voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.