Titanfall 2 multiplayer trailer onthuld - Online knallen!

  Tijdens het EA Play Event heeft de uitgever de Titanfall 2 multiplayer trailer getoond voor het grote publiek. De mechs zijn terug van weggeweest, en ook PlayStation 4 spelers kunnnen dit keer meevechten. Bekijk de Titanfall 2 multiplayer trailer hierboven!

  Dat Titanfall 2 eraan komt wisten we al, en vandaag zijn de eerste gameplaybeelden van de game getoond tijdens het EA Play event in Los Angeles.

  De Titanfall 2 multiplayer trailer toont de vechtende mechs, bekend uit het origineel. Ook zijn er enkele nieuwe elementen te vinden in de trailer, waaronder het gebruik van zogenoemde ziphooks. Deze touwen kun je afschieten, om je vervolgens snel over de map te bewegen.

  Titanfall 2 multiplayer trailer is topje van de ijsberg

  De Titanfall 2 multiplayer trailer is niet het enige nieuws over de game van vandaag. Eerder al werd de releasedatum voor de game onthuld. De Titanfall 2 release zal plaatsvinden op 28 oktober, voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  De game zal naast de multiplayer ook een singleplayer bevatten. De singleplayer trailer van Titanfall 2 kun je hier bekijken.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.