Titanfall 2 is in december gratis met PlayStation Plus

  We moeten nog wachten tot zondag voordat de laatste maand van het jaar begint, maar we weten wel al wat in december kunnen gaan spelen op de PlayStation 4. De PlayStation Plus titels zijn namelijk al vroeg bekendgemaakt.

  Via de Poolse website van PlayStation zijn de gratis titels van december voor PlayStation Plus-leden uit de doeken gedaan. Liefhebbers van motoren kunnen aan de slag met Monster Energy Supercross The Video Game, maar het hoofdmaal deze maand is overduidelijk Titanfall 2.

  De first person shooter is het tweede deel in de franchise van Respawn Entertainment, dezelfde ontwikkelaar die vorige week Star Wars Jedi: Fallen Order op de markt heeft gebracht. Titanfall 2 is nooit echt doorgebroken als populaire titel, maar dat ligt in ieder geval niet aan de gameplay. De ijzersterke gunplay van Apex Legends is namelijk afkomstig uit Titanfall 2 en met de enorme mechs erbij is TF2 een titel die niet teleur zal stellen. Hopelijk krijgt het deze maand alsnog de waardering die het verdient.

  Heb je de games van november nog niet gedownload, dan moet je er snel bij zijn. Deze maand heeft Sony namelijk Nioh en Outlast 2 beschikbaar gesteld voor PlayStation Plus-leden. Ook niet bepaald de minste games in de catalogus.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.