Titanfall 2 in de aanbieding voor 25 euro bij Wehkamp

  Nu is de game Titanfall 2 in de aanbieding bij Wehkamp voor de PS4, Xbox One en de PC. Alle versies kosten daar nu 25 euro per stuk.https://www.xgn.nl/review/titanfall-2-review

  Titanfall 2 is een science-fiction FPS game en het vervolg op Titanfall. Het spel is ontwikkeld door Respawn Entertainment en uitgebracht op 27 oktober 2016 in Nederland voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  In Titanfall 2 kunnen spelers zowel de piloot als de Titans besturen. In de singleplayer focus je op een soldaat die als droom heeft om ooit een piloot te worden van een Titan. Titans zijn speciale mecha-stijl exoskeletten die ontworpen zijn voor oorlogsvoering.

  Titanfall 2 in de aanbieding

  Nu kun je Titanfall 2 in de aanbieding kopen bij Wehkamp voor 25 euro. De aanbieding is geldig voor alle versies van het spel:

  De setting van Titanfall 2

  Het conflict waar Titanfall 2 zich afspeelt is in ‘The Frontier’ een regio van sterrenstelsels dat ver verwijderd is van de ‘Core Systems’ waar de Aarde zich bevindt. De ‘Interstellar Manufacturing Corporation (IMC)’ en de ‘Frontier Militia’ vechten over de controle van ‘The Frontier’.

  De speler volgt het verhaal van Jack Cooper, een derde klasse soldaat van de ‘Frontier Militia’. Hij wordt uitgezonden naar de buitenaardse planeet Typhon waar hij samen vecht met zijn team tegen lokale aliens en tegen de menselijke vijanden van het IMC.

  Met behulp van een uitgebreid scala aan wapens van jouw Titan betreed je als piloot het strijdveld, waar je op allerlei soorten manieren de tegenstander kunt verslaan.

  Meer weten over de game? Lees dan onze uitgebreide Titanfall 2 review.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.