Titanfall 2 gratis uit te proberen deze week

  Heb je Titanfall 2 altijd al wel eens willen spelen, maar nog niet de kans gehad om deze titel op te pakken? Dan heb je geluk, want deze week is Titanfall 2 gratis te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Deze Titanfall 2 gratis trial loopt vanaf nu tot aan 18 juni. Tijdens deze proefperiode is niet alleen de volledige multiplayer te spelen, maar ook de campaign missie The Beacon en de Pilot Gauntlet obstakelkoers die je aan het begin van de game doorloopt. Dit heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment aangekondigd via de onderstaande tweet:

  Titanfall 2 gratis speelbaar op Xbox One, PS4 en PC

  Spelers kunnen dus aan de slag met alle content die de multiplayer van Titanfall 2 te bieden heeft, waaronder de nieuwe content genaamd Monarch's Reign die een paar weken geleden verscheen. Hier werd onder andere een nieuwe map genaamd Relic aan de game toegevoegd, samen met een nieuwe Titan: de Monarch.

  Deze Titan heeft een middelgroot bereik en heeft bovendien de mogelijkheid zichzelf midden op het slagveld te upgraden door middel van de Upgrade Core. Hiermee kunnen spelers verschillende upgrades selecteren. Hoe langer je overleeft, hoe verder de upgrades zich vorderen, om uiteindelijk in de laatste tak van upgrades terecht te komen.

  Om Titanfall 2 gratis uit te proberen hebben Xbox One gebruikers een EA Access account nodig, waar een Xbox Live Gold lidmaatschap voor nodig is. Spelers op de PlayStation 4 moeten beschikken over een Plus lidmaatschap om de multiplayer features van Titanfall 2 te kunnen spelen. Spelers op PC kunnen via Origin Access aan de slag met Titanfall 2.

  De gratis Titanfall 2 proefperiode is vanaf nu beschikbaar voor Xbox One, PS4 en PC. De proefperiode loopt tot en met 18 juni. Gaan jullie aan de slag met Titanfall 2? Laat het ons weten in de comments!

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.