Titanfall 2 gratis DLC 'A Glitch in the Frontier' details

  Volgende week verschijnt er Titanfall 2 gratis DLC. Het A Glitch in the Frontier pakket is vandaag in meer details beschreven door Electronic Arts.

  A Glitch in the Frontier zal vanaf 25 april beschikbaar zijn in Titanfall 2 voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Het pakket voegt onder meer twee nieuwe maps toe aan de game. De Glitch map is speciaal ontworpen voor modi waarbij je met een objective speelt. Er is veel verticaliteit aanwezig op deze map met veel paden om lange wall runs te maken.

  De tweede map is de Deck Live Fire map. Deze locatie laat zich kenmerken door krappe ruimtes in de gebouwen en open tuinen waar je uit moet kijken voor de drones die rond de map cirkelen. Boven dit artikel kun je de twee nieuwe maps alvast bekijken in een trailer.

  Titanfall 2 gratis DLC

  Verder voegt deze gratis DLC de nieuwe M.R.V.N. factie toe en wordt het maximale aantal Gen voor piloten 100. Er zullen ook nieuwe icoontjes zijn om dit weer te geven. Voor iedere 10 Gen die je behaalt krijg je een nieuwe icoon.

  Ook is er een nieuwe modus genaamd Marked for Death. Zoals je misschien al verwacht met deze naam wordt een speler van ieder team als doelwit bestempeld en moet het andere team deze persoon zien te vermoorden. Na het downloaden van de DLC kun je deze modus terugvinden bij de gefeaturede modi.

  Ten slotte krijgt het hoofdmenu een nieuwe look en kun je straks kiezen tussen normale eecuties en Prime-executies voor de Titans. Bij die executies kun je ook kiezen voor de nieuwe Get to the Point executie.

  Gisteren berichtten we nog over de plannen die er zijn voor nieuwe Titanfall 2 DLC. Dit is het eerste pakket in de rij en zal dus vanaf 25 april gratis te downloaden zijn. Later volgt ook nog DLC met onder andere nieuwe Titans om mee te strijden.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.