Titanfall 2 gameplay informatie gedeeld in nieuwe serie video's

  De ontwikkelaar van Titanfall 2, Respawn, heeft via YouTube een video geupload waarbij de producer van Titanfall 2 aan het woord is. In de video wordt onder andere gesproken over Titanfall 2 gameplay en matchmaking.

  De video is een introductie voor een serie aan video's die de aankomende tijd vrijgegeven zullen worden door Respawn en de laatste paar maanden van de ontwikkeling van Titanfall 2 zullen volgen.

  Titanfall 2 gameplay elementen worden uitgelicht in serie videos

  In de introductie vertelt de producer van Titanfall 2 voornamelijk wat er in de aankomende video's te zien zal zijn. De serie is niet bedoeld als een soort marketing truc of iets dergelijks, maar zal meer gefocust zijn op de werkzaamheden van game developers en wat zij nu eigenlijk exact doen bij het ontwikkelen van de game.

  In de serie zullen voornamelijk elementen naar voren komen als matchmaking, multiplayer servers en nieuwe Titanfall 2 gameplay elementen. De producer waarschuwt mensen dat dit geen serie is voor iedereen, maar vooral gericht is op mensen die de meer willen weten over het productieproces.

  De video is hierboven te bekijken.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.