Titanfall 2 DLC aangekondigd door ontwikkelaar Respawn Entertainment

  Respawn Entertainment, de ontwikkelaar van Titanfall 2, heeft via de officiële website de naam en releasedatum van de eerste downloadbare content aangekondigd. De Titanfall 2 DLC zal volledig gratis te downloaden zijn.

  Respawn Entertainment, ontwikkelaar van Titanfall, heeft het eerste DLC-pakket voor Titanfall aangekondigd. Het pakket zal "Angel City's Most Wanted" gaan heten. In de DLC zal Titanfall 1 map Angel City centraal staan.

  Met Angel City's Most Wanted wil Respawn Entertainment alle Titanfall fans bedienen en voegt daarom naast de oude map ook 'Dubble XP' weekenden toe. Met de dubbele XP weekenden zul je sneller bij de volgende regeneration komen. Respawn Entertainment voegt ook nieuwe Titan kits toe.

  Met de nieuwe Titan kits krijgt elke Titan nieuwe mogelijkheden, waardoor je situaties op een andere manier kunt benaderen. Zo krijgt de Ronin Titan met de 'Phase Reflect' de mogelijkheid weg te flitsen wanneer hij in een benarde situatie zit. De Legion Titan krijgt met 'Hidden Compartment' met deze kit de mogelijkheid om maximaal 3 schoten te gebruiken voor de burst aanval.

  De piloten blijven ook niet achter met de Titanfall 2 DLC

  De Titanfall 2 DLC voegt naast nieuwe Titan kits ook een nieuwe speler executie toe. Bij de nieuwe executie zal je door je onoplettende vijand flitsen, om hem zo uit te schakelen. Ook krijgt Titanfall 2 een nieuwe gamemodus, namelijk Twists.

  De Twists gamemodus wordt een evenementen modus die om de zoveel tijd verandert. Bij Twists gaat het om het aanpassen van je speelstijl. Wanneer je Twists speelt, zal je je elke keer moeten aanpassen aan de situatie die er op dat moment is.

  De Titanfall 2 DLC zal voor iedereen beschikbaar komen op 3 december. Mocht je Titanfall 2 hebben gepre-orderd dan krijg jij al op 30 november toegang tot de nieuwe map en de nieuwe Titan kits. Dit pakket zal net als de andere toekomstige DLC gratis te downloaden zijn op het platform van jouw keuze.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.