Titanfall 2 details - singleplayer bij launch en tv spin-off

  Er zijn door Jesse Stern, de lead writer van Titanfall 2, meer Titanfall 2 details uit de doeken gedaan. Zo krijgt de game een singleplayer campaign op alle platforms en komt er ook een tv spin-off van de game.

  De eerste Titanfall game had geen singleplayer modus. Veel fans ervaarden dit als een gemis en daarom wil Stern in het tweede deel van Titanfall een singleplayer stoppen.

  De setting van Titanfall riep bij veel spelers vragen op zoals wie ben ik, wie zijn die andere mensen en waarom zijn bepaalde dingen zo. Met de toevoeging van een singleplayer in Titanfall 2 wil Jesse Stern deze vragen beantwoorden.

  Titanfall 2 details over tv-serie

  EA hoopt ook een tv spin-off te maken over Titanfall. Of deze spin-off er inderdaad gaat komen, is nog niet bekend. Stern verwacht namelijk dat de kosten hiervan hoog kunnen uitvallen en dat dat eventueel niet samen kan met het budget. Het is dus afwachten of er inderdaad een spin-off komt van Titanfall op televisie.

  Titanfall 2 staat op de planning voor uiterlijk maart 2017. Dit blijkt uit een rapport van EA dat onlangs uitlekte op het internet. Titanfall 2 komt uit voor de PC, Xbox One en PS4.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.