Titanfall 2 co-op horde modus is volgende week beschikbaar

  De Titanfall 2 co-op horde modus komt vanaf volgende week beschikbaar. Op 25 juli is het zover en dan kunnen gamers aan de slag met de in Titanfall populaire modus. De nieuwe gamemodus rolt via een gratis update uit over alle beschikbare platformen.

  In de co-op horde modus, Frontier Defense genaamd, moeten vier spelers hun Harvester verdedigen in vijf golven. Deze golven van vijanden worden steeds moeilijker om te verslaan. Per verslagen golf tegenstanders krijg je geld om bijvoorbeeld vallen te kopen, maar ook sentryguns en andere items om jezelf en je teamgenoten te verdedigen.

  Titanfall 2 co-op horde modus release

  Frontier Defense komt uit met vijf verschillende moeilijkheidsgraden, Easy, Regular, Hard, Master en Insane. De gratis update bestaat daarnaast uit vijf nieuwe maps waaronder Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Rise en Blackwater Canal.

  De update kent ook een eigen ranksysteem genaamd Aegis Ranks. Je stijgt doordat je potjes in de multiplayer (uit)speelt. Door te ranken kun je dingen voor je Titans vrijspelen, maar die vrijgespeelde features kun je alleen gebruiken in deze nieuwe modus.

  Gratis Titanfall 2 spelen

  Net als vorige maand kun je ook deze maand weer gratis Titanfall 2 uitproberen. Van 28 tot en met 30 juli kunnen gamers namelijk voor helemaal niets aan de slag met de game. Je kunt op die dagen onbeperkt de multiplayer spelen, dus ook de nieuwe horde modus, maar de singleplayer blijft grotendeels gesloten.

  Titanfall 2 kwam 28 oktober 2016 uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. In onze review beoordelen wij het spel met een 7,5 en vinden wij dat het zoveel beter had kunnen zijn. De game kent een ijzersterker campaign en de cosmetische aanpassingen in de multiplayer zijn goed. Alleen stelt diezelfde multiplayer zeer teleur en dat is opmerkelijk aangezien Titanfall juist zo goed was door de multiplayer.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.