Tijdelijk The Darkness 2 gratis beschikbaar voor PC en Mac

  Tot en met morgen is The Darkness 2 gratis verkrijgbaar in de Humble Store. Het spel van 2K Games uit 2012 kost eigenlijk 29,99 euro maar is nu tijdelijk gratis binnen te halen.

  The Darkness 2 is een intense first person shooter met een pakkend verhaal. de game gaat over een man genaamd Jackie Estacado die ‘de duisternis’ in handen heeft. Dit is een oude kracht die zorgt voor chaos en vernietiging.

  The Darkness 2 gratis voor Windows en Mac

  Het verhaal speelt zich twee jaar na de moord op de mannen die Jenny, de vriendin van Jackie, hebben vermoord af. Door de duistere kracht die zich in hem verschuilt worden zijn emoties verhoogt en komen zijn opgekropte gevoelens voor Jenny omhoog. Wanneer er een organisatie genaamd het Broederschap hem onverwachts aanvalt, breekt er een nieuwe oorlog uit.

  Door The Darkness 2 via de Humble Store te downloaden krijgen gebruikers een Steam Key voor Windows en Mac. Om de key te gebruiken is een gratis Steam account vereist. De actie duurt tot en met morgen. Om een beter beeld te krijgen van de game kun je bovenstaande trailer bekijken of onze The Darkness 2 review lezen.

  The Darkness II

  Verkijgbaar vanaf 10 february 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.