Tiener pleegt onbedoeld zelfmoord na potje League of Legends

  Een tiener pleegt onbedoeld zelfmoord nadat hij een potje League of Legends verloor. De jongen deed mee met de zogenaamde "Choking Game" nadat zijn team hem de schuld gaf van een verloren potje League of Legends.

  De tiener pleegde onbedoeld zelfmoord nadat hij een potje League of Legends verloor. De 13-jaar oude Gustavo Detter uit Brazilië, São Vicente deed mee met de zogenaamde "Choking Game" nadat zijn team hem de schuld gaf van een verloren potje League of Legends.

  Hoewel de situatie nog niet helemaal duidelijk is, lijkt het er momenteel op dat de vriendengroep al vaker dit soort praktijken uithaalde. Degene die ervoor zorgde dat het team verloor, moest zichzelf voor de webcam laten stikken (niet helemaal) om zichzelf te straffen.

  Tiener pleegt onbedoeld zelfmoord en is overleden in het ziekenhuis

  Toen de jongens zagen dat hun teamgenoot bewusteloos raakte, heeft een van de vrienden de nicht van de jongen ingelicht die op dat moment ook in hetzelfde huis was. De jongen is daarna met spoed naar het ziekenhuis in Santos gebracht, maar een paar uur later is de jongen overleden.

  Momenteel loopt er nog een onderzoek naar het ongeval. Dit laat G1 Globo weten.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.