Tidal gezinsabonnement onthuld - Korting op het tweede abonnement

    Tidal volgt de trend van Spotify en Apple Music, want de streamingsdienst komt nu ook met een Tidal gezinsabonnement. Zo kan je de kosten van een Tidal lidmaatschap delen over meerdere personen, dit maakt de dienst een stuk aantrekkelijker.

    Tidal is een streamingsdienst die zich onderscheidt op het gebied van audio kwaliteit.Tidal biedt namelijk muziek aan in cd-kwaliteit in plaats van gecomprimeerde bestanden zoals mp3. Jay-z -eigenaar van Tidal- meldt dat Tidal bedoeld is voor mensen die echt om muziek geven. Jay-z meldt dat kenners het geluidsverschil horen, op de redactie is dit ook getest. Bekijk de Spotify vs Tidal en kom erachter.

    Tidal gezinsabonnement prijs

    Veel mensen zagen de hoge prijs van Tidal als een van de grootste minpunten van de dienst. Een abonnement op Tidal kost namelijk 9,99 euro (voor gewone kwaliteit) of 19,99 euro (voor cd-kwaliteit). Indien twee gebruikers nu een Tidal abonnement hebben, komen ze in aanmerking voor het Tidal gezinsabonnement. Je betaalt voor een gezinsabonnement dan 14,99 euro per maand, je krijgt dus 50 procent korting op het tweede abonnement.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.