Nieuwe Thor Ragnarok trailer getoond op Comic-Con

  Tijdens de San Diego Comic-Con komen er altijd tal van beelden uit van nieuwe films en series. Zo ook dit jaar met onder andere de nieuwe Thor Ragnarok trailer.

  Thor Ragnarok is alweer de derde Thor film, maar deze lijkt het iets anders aan te pakken. In het nieuwe deel is namelijk ook een hoofdrol weggelegd voor de Hulk. Dit aparte team steelt de show in de nieuwe trailer, die bovenaan deze pagina te zien is.

  Tweede Thor Ragnarok trailer

  Dit is de tweede blik op de film. De eerste trailer werd goed ontvangen, waarbij vooral de humor en jaren 80 stijl in de smaak vielen bij fans. Hiermee lijkt Thor Ragnarok een iets andere weg in te slaan dan de twee meer serieuze eerdere delen.

  Thor Ragnarok zal vanaf 26 oktober in de Nederlandse bioscopen draaien. De Marvel helden moeten hierin Hela, de godin van de dood, stoppen die Ragnarok wil brengen, het einde van alles.

  De film kent een sterrencast met onder andere Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Cate Blanchett (Hela), Idris Elba (Heimdall), Benedict Cumberbatch (Dr. Strange), Mark Ruffalo (Bruce Banner) en nog veel meer.

  Bekijk meer nieuwe films en series in ons overzicht van Comic Con 2017 trailers.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.